De Herfst Dag op de Schoof, een evenement vol plezier en avontuur voor kinderen van alle leeftijden! We zijn verheugd jullie te verwelkomen op deze spannende dag die in het teken staat van de herfst en alles wat dit prachtige seizoen te bieden heeft.

Datum en Tijd: Op zaterdag 21 oktober 2023 starten we onze dag om 11:00 uur, wanneer de kinderen arriveren bij De Schoof. Onze herfstavonturen zullen doorgaan tot 17:00 uur, zodat jullie de hele dag van alle activiteiten kunnen genieten.

Aanmelding: Vanaf 27 september 2023 kunnen jullie je kinderen aanmelden voor deze bijzondere dag vol herfstpret op onze website. De kosten bedragen slechts 6 euro per kind.

Een Dag Vol Herfstplezier: Ons programma staat bol van de herfstige activiteiten die zowel leuk als educatief zijn. Hier is een voorproefje van wat er gepland staat:

  • Speurtocht: Ga op avontuur in de natuur met een spannende speurtocht en ontdek geheimen die de herfst te bieden heeft.
  • Levend Stratego en Spons Water Vuur: Een klassiek spel met een herfstige twist! Kinderen zullen in teams tegen elkaar strijden.
  • Herfstbingo: Test de kennis en zoekvaardigheden van de kinderen met een herfstbingo, waarbij ze verschillende herfstschatten moeten vinden.
  • Kettingenrijgen: Laat je kinderen creatieve sieraden maken met herfstige elementen om mee naar huis te nemen.

Flexibel Programma: Ons programma is flexibel en weersafhankelijk, zodat we de beste ervaring kunnen bieden, ongeacht de weersomstandigheden. Daarom wordt de invulling van de dag pas een paar dagen voor het evenement concreet ingevuld, zodat we ons kunnen aanpassen aan de situatie.

De dag begint met kennismakingsspelletjes, zodat alle kinderen zich snel op hun gemak voelen. Daarna gaan we over naar sport- en spelactiviteiten die zowel leuk als uitdagend zijn.

We kijken ernaar uit om samen met jullie kinderen een onvergetelijke herfstdag te beleven op de Schoof. Zorg ervoor dat jullie op tijd aanwezig zijn, zodat jullie niets hoeven te missen van de herfstpret! Als jullie nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Tot ziens op de Schoof!