Algemeen

De Kindervakantiespelen is één van de vele activiteiten georganiseerd door de Schoof.

Ontstaan van de KVS
Rond 1970 is het idee ontstaan om een alternatieve vakantie aan te bieden aan kinderen van de bouwers uit Wervershoof.
Aangezien de bouwers het in de zomer erg druk hebben gingen ze in de (lange) zomervakantie niet op vakantie. Om te zorgen dat de kids evengoed een vakantiegevoel kregen konden ze een week mee met de Kindervakantiespelen.
In de loop der jaren bleek de vraag heel erg groot te zijn. Niet alleen kinderen van bouwers gaven zich op maar ook kinderen uit gezinnen die weinig te besteden hadden meldden zich aan.
Nu doen alle kinderen mee die mee willen doen. Het is gewoon een groot feest voor de kinderen in de zomervakantie!!

Kindervakantiespelen in het kort
Vier dagen kunnen kinderen uit de groepen 3 t/m 8 van de basisscholen genieten van gezelligheid in de zomervakantie.
Op maandag en dinsdag gaan de kinderen met hun groep en de leiding van 9.00 tot 16.00 uur erop uit om verschillende spelletjes en andere activiteiten te doen. Zo mogen de kinderen uit groep 6,7 en 8 tijdens de week onder andere ook hun eigen hutten bouwen, om er vervolgens in te slapen. (Houdt uw kind niet van een eigen hut timmeren? Neem dan even contact met ons op)
Van woensdag op donderdag is er weer het legendarische kampnacht in grote legertenten (niet verplicht om te overnachten)!
Aan het einde van de week krijgt ieder kind een groepsfoto mee naar huis zodat deze geweldige week nooit vergeten zal worden.

De data voor de Kindervakantiespelen 2020 zijn (onder voorbehoud):
Week 1: Maandag 6 t/m donderdag 9 juli 2020
Week 2: Maandag 13 juli t/m donderdag 16 juli 2020

Een ochtendje voor Peuters en Kleuters, genaamd de Mini KVS, valt op: vrijdag 10 juli 2020

Toegangsprijs
Het kost € 20,- per kind. (incl. groepsfoto)
De ochtend voor de Mini KVS kost €5,- per kind.

Betaling
De betaling wordt via de website van de Schoof verricht. Door in de webshop van deschoof.net Kindervakantiespelen-tickets of Mini KVS-tickets te kopen, wordt de inschrijving van uw kind(eren) voltooid. Deze betaling wordt via iDeal afgehandeld. Mocht u een andere betaalmethode wensen, neem dan contact met ons op.