De Kindervakantiespelen

De Kindervakantiespelen is een onderdeel van Stichting Sociaal Cultureel Centrum De Schoof te Wervershoof. De stichting wordt gerund door een jaarlijks roulerende werkgroep van vrijwilligers. Daarbij functioneert de Schoof als overkoepelende organisatie. De Kindervakantiespelen brengt kinderen in de regio een onvergetelijke week. Het verbindt kinderen voorbij de grenzen van scholen, voetbalteams en wijken. Dit doen wij al sinds 1970 en dit willen wij ook graag blijven doen. Ieder tevreden kind en elke nieuwe vriendschap zie wij als een beloning voor al ons werk. 

We organiseren activiteiten in elke schoolvakantie. Deze activiteiten zijn meestal gedurende een dagdeel en kunnen allerlei verschillende sportieve, creatieve en betekenisvolle activiteiten zijn. We maken onderscheidt in leeftijd. De MINI KVS is voor 3-jarigen t/m groep 2. De KVS is voor groep 3 t/m 8. In de zomervakantie organiseren wij ons 4-daagse hoogtepuntDe kindervakantiespelen. 

Het ontstaan van de KVS
Rond 1970 is het idee ontstaan om een alternatieve vakantie aan te bieden aan kinderen van de bouwers uit Wervershoof. Aangezien de bouwers het in de zomer erg druk hebben, gingen ze in de (lange) zomervakantie niet op vakantie. Om ervoor te zorgen dat de kinderen evengoed een vakantiegevoel kregen, konden ze een week mee met De Kindervakantiespelen.
In de loop der jaren bleek de vraag heel erg groot te zijn. Niet alleen kinderen van bouwers gaven zich op maar ook kinderen uit gezinnen die weinig te besteden hadden meldden zich aan.
Tegenwoordig doen alle kinderen mee die mee willen doen. Het is gewoon een groot feest voor alle kinderen in de zomervakantie!! 

Betaling
De betaling wordt via deze website gedaan. Bij de aanmelding van uw kind, dient u direct te betalen. Deze betaling wordt via iDeal afgehandeld. Mocht u een andere betaalmethode wensen, neem dan contact met ons op. Voor iedere aanmelding dient u apart af te rekenen.