Heb je een vraag? Bel ons

0228 - 581876

Stuur ons een mail

info@dekindervakantiespelen.nl

Wij zijn onderdeel van

De Schoof

De Kracht van de Kindervakantiespelen

Na al die jaren is de Kindervakantiespelen te Wervershoof nog steeds ieder jaar weer het hoogtepunt van de vakantie voor vele kinderen. Zelfs voor veel ouders en vrijwilligers is de Kindervakantiespelen nog een fijne herinnering van vroeger.

Populariteit

In 2022 deden er 290 kinderen mee aan de Kindervakantiespelen. Daar wil jij toch ook bij zijn?!

Enthousiaste Vrijwilligers

Ieder jaar staat er weer een enthousiast team van vrijwilligers klaar om de kids te vermaken. Veelal scholieren en studenten, maar ook vrijwilligers met veel werkervaring met kinderen.

Veiligheid Voorop

Veiligheid is natuurlijk het aller belangrijkste. Daarom hebben veel vrijwilligers een EHBO-diploma of een BHV-diploma. Daarnaast is iedere vrijwilliger in het bezit van een VOG.

Laagdrempelig en Betaalbaar

De Kindervakantiespelen is er voor iedereen. Daarom houden wij de prijs van deelname zo laag mogelijk, zodat ieder kind de kans krijgt om mee te kunnen doen. De kosten per kind zijn namelijk maar € 24,50.

Keuze uit 2 weken

Het evenement wordt opgesplitst in 2 weken. Zo worden de groepen niet te groot en kan uw kind toch meedoen als u een van beide weken op vakantie bent.

Beoordeling door Ouders

Ouders en verzorgers van deelnemers van de Kindervakantiespelen, waarderen ons evenement met gemiddeld een 9,0.

De aanmeldingen zijn geopend.

Meld je snel aan!

Laatste nieuws

Wij proberen actief te plaatsen op facebook, daar kunt u ons in de gaten houden over het laatste nieuws. Ook staan hieronder onze laatste berichten voor u opgesomd zodat u facebook niet hoeft te openen.

Beste ouders van de Kindervakantiespelen. Het is dit jaar heel erg hard gegaan met de aanmeldingen voor de kindervakantiespelen van 2023. Zelfs zo hard dat er al heel veel tickets zijn uitverkocht. Week 1: Helemaal uitverkocht Week 2: Nog 70 plekken beschikbaar Mini Kvs: Nog enkele plekken beschikbaarHet spijt ons zeer voor iedereen die geen ticket heeft kunnen bemachtigen voor week 1, week 2 is nog beschikbaar en mocht u op de wachtlijst terecht willen komen voor week 1 meld je dan op de website (www.dekindervakantiespelen.nl/wachtrij-voor-aanmeldingen/). We zijn wel ernstig opzoek naar nieuwe vrijwilligers, wanneer wij meer vrijwilligers hebben zouden wij eventueel de aanmeldingen op kunnen schroeven. ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Vanaf 1 februari 14:00 kunt u uw kind(eren) πŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹πŸ™‹β€β™‚οΈ weer aanmelden voor de Kindervakantiespelen 2023 !Dat kan via de website van de Kindervakantiespelen (www.dekindervakantiespelen.nl) tevens kan je hier ook meer informatie over verschillende onderwerpen. Ook kan je altijd een bericht sturen via onze sociaal media kanalen. Zet de datum en tijd alvast in je agenda πŸ“²πŸ“…. Vorig jaar was het namelijk heel snel uitverkocht. We hopen jullie graag aankomende zomer β˜€οΈweer te zien. ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Geef je kind/ kinderen nog snel op voor de activiteit van donderdag 5 januari. Je kan je nog opgeven tot 4 januari 17:00. Het kan via de website van de schoof: groep 1 t/m 4: deschoof.nl/product/new-years-party-groep-1-2-don-5-januari-15-00-uur/Groep 5 t/m 8: deschoof.nl/product/new-years-party-groep-5-8-don-5-januari-17-00-uur/ ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Beste allemaal, Wij hopen dat jullie gezellige kerstdagen achter de rug hebben! Elke zomer wordt in Wervershoof De Kindervakantiespelen georganiseerd. Twee weken vol activiteiten voor de basisschoolkinderen uit de omgeving van Wervershoof. Ook organiseren wij middenin de twee weken een ochtend voor de peuters en kleuters. Twee jaar geleden, tijdens een jubileum editie, heeft De Kindervakantiespelen door middel van sponsoring een shirt aangeboden aan de kinderen. Vorig jaar hebben wij dankzij een fantastische sponsoring van twee bedrijven wederom een shirt kunnen uitdelen. Kinderen vinden het ontzettend leuk, het is voor de leiding echt heel praktisch, maar ook voor de omgeving. Iedereen weet dat de kinderen bij ons horen. Lijkt het u leuk om veel kinderen (maximaal 300) met uw logo op de rug rond te zien lopen? Mail ons dan en u hoort van ons wat de verdere stappen zullen zijn. De kinderen in onze regio lopen rond in een sportshirt met jouw logo erop. Een collectorsitem die ze daarna aan zullen trekken bij trainingen, gymlessen of andere sportieve activiteiten. De kosten voor sponsoring zijn alleen de materiaalkosten, vanwege een mooie sponsoring van Duinsport. Er kunnen ook twee of drie sponsoren op de rug, zodat de kosten gedeeld worden. Met vriendelijke groet,De vrijwilligers van De Kindervakantiespelen ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

Sponsors

Zo'n groot evenement als de Kindervakantiespelen, brengt vaak ook grote kosten met zich mee. Door veel lokale sponsors, kunnen we de toegangsprijs laag houden, zodat ieder kind mee kan doen.