Heb je een vraag? Bel ons

0228 - 581876

Stuur ons een mail

info@dekindervakantiespelen.nl

Wij zijn onderdeel van

De Schoof

De Kracht van de Kindervakantiespelen

Na al die jaren is de Kindervakantiespelen te Wervershoof nog steeds ieder jaar weer het hoogtepunt van de vakantie voor vele kinderen. Zelfs voor veel ouders en vrijwilligers is de Kindervakantiespelen nog een fijne herinnering van vroeger.

Populariteit

In 2019 deden er 300 kinderen mee aan de Kindervakantiespelen. Daar wil jij toch ook bij zijn?!

Enthousiaste Vrijwilligers

Ieder jaar staat er weer een enthousiast team van vrijwilligers klaar om de kids te vermaken. Veelal scholieren en studenten, maar ook vrijwilligers met veel werkervaring met kinderen.

Veiligheid Voorop

Veiligheid is natuurlijk het aller belangrijkste. Daarom hebben veel vrijwilligers een EHBO-diploma of een BHV-diploma. Daarnaast is iedere vrijwilliger in het bezit van een VOG.

Laagdrempelig en Betaalbaar

De Kindervakantiespelen is er voor iedereen. Daarom houden wij de prijs van deelname zo laag mogelijk, zodat ieder kind de kans krijgt om mee te kunnen doen. De kosten per kind zijn namelijk maar 20 euro.

Keuze uit 2 weken

Het evenement wordt opgesplitst in 2 weken. Zo worden de groepen niet te groot en kan uw kind toch meedoen als u een van beide weken op vakantie bent.

Beoordeling door Ouders

Ouders en verzorgers van deelnemers van de Kindervakantiespelen, waarderen ons evenement met gemiddeld een 9,0.

Helaas zijn de aanmelding voor 2023 nog gesloten.

Laatste nieuws

Wij proberen actief te plaatsen op facebook, daar kunt u ons in de gaten houden over het laatste nieuws. Ook staan hieronder onze laatste berichten voor u opgesomd zodat u facebook niet hoeft te openen.

Stemmen jullie ook op ons met de Rabo Clubsupport. Hiermee kunnen wij de kindervakantiespelen 2023 nog leuker maken voor uw kind/kinderen. Delen zou ook enorm lief zijn.Beste Rabobankers!Jullie mogen vanaf 5 september weer stemmen voor Rabo Clubsupport. Dit jaar doen wij weer mee. Dit keer voor ons Jeugd en Jongerenwerk. Het zou fantastisch zijn als jij je stem op ons uitbrengt zodat wij De Kindervakantiespelen, De Sub, Diskids, Vakantieactiviteiten, etc. kunnen blijven uitvoeren! Onwijs bedankt! Owja! Liken, delen en taggen is lief! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

2 months ago

De kindervakantiespelen
De kindervakantiespelen van 2022 zit er helaas alweer op. Gelukkig hebben alle kinderen een blijvende herinnering aan deze editie. Met dank aan onze shirtsponsors. Namelijk Besseling group, Salco garagedeuren en Huub Duijn teamsports. Salco Garagedeuren B.V. Huub Duijn Besseling Group ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Alle gevonden voorwerpen van week 2. U kunt deze materialen ophalen op 29 juli van 13:30-14:30 in de schoof. ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

2 months ago

De kindervakantiespelen
Vandaag 26 juli hebben we weer een open avond. Dit zal plaatsvinden op de westrand. Het is van 19:00- 20:00. Er zijn verschillende activiteitenZo kan je bij groep rood en oranje een hele leuke foto maken in fotobooth. En natuurlijk de hutten bewonderen die alle kinderen van rood en oranje hebben gebouwd vandaag. De jongste kinderen zullen in de grote legertenten slapen, deze kan je alvast bekijken. Bij geel kan je watergevecht houden met sponzen. Bij groen kan je keutergolven. Ook zal er voor iedereen een springkussen beschikbaar zijn. En als klap op de vuurpijl na het grote succes van vorige week. Zal de brandweer weer aanwezig zijn. Kan jij iedereen nat spuiten met de waterslang?!! Iedereen is welkom op de open avond. ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

Sponsors

Zo'n groot evenement als de Kindervakantiespelen, brengt vaak ook grote kosten met zich mee. Door veel lokale sponsors, kunnen we de toegangsprijs laag houden, zodat ieder kind mee kan doen.